Wie zijn wij?

Onderwijsstichting Arcade verzorgt het onderwijs op 28 scholen voor Primair Onderwijs in de gemeenten Coevorden en Hardenberg. Er wordt lesgegeven aan zo’n 2800 kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Binnen de stichting werken ruim 300 personeelsleden. Het grootste deel hiervan is leerkracht. Onderwijsassistenten vormen echter een steeds grotere groep. 90% van ons personeel is HBO of hoger opgeleid.


www.onderwijsstichtingarcade.nl

Binnen Onderwijsstichting Arcade vinden we het belangrijk dat zowel kinderen als volwassenen verantwoordelijkheid nemen voor zichzelf, de ander en de leefomgeving. Daar horen waarden als respect, initiatief, weerbaarheid, tolerantie, zelfstandigheid en gemeenschapszin bij. Deze waarden zijn herkenbaar op alle scholen: in de aanpak, werkwijze en omgang met elkaar. Er wordt actief bijgedragen aan de eigen veiligheid, gezondheid en welzijn èn die van anderen.

Wil je uitwisselen met Onderwijsstichting Arcade?

Dat kan! We doen dit jaar ook weer mee.

Met welke functies kun je meelopen of uitwisselen?

Je kunt de lijst met functies via onderstaande link bekijken. Vragen? Mail dan met Paulien van der Linden: pvanderlinden@onderwijsstichtingarcade.nl


Hier vind je onze functielijst: