Wie zijn wij?

Cvites is sinds 2001 een betrouwbare partner voor loopbaan- en organisatieontwikkeling. Met vestigingen in Emmen, Assen en Hoogeveen en spreekuurlocaties in Groningen, Deventer, Hardenberg en Zwolle zijn wij in heel Noord-Nederland goed bereikbaar. Onze professionele coaches hebben een sterk netwerk in de regio Groningen, Drenthe en Overijssel.


Cvites is ervan overtuigd dat mensen het verschil maken voor elke organisatie. Bevlogen medewerkers zijn productiever, gelukkiger én ze houden hun werk langer vol. Gezonde uitdaging, motivatie, voldoening, waardering en ontwikkeling zijn onmisbaar voor ieder mens en elk team. Wij dragen bij aan de duurzame inzetbaarheid van mensen door op al deze punten de juiste balans te helpen vinden.

www.cvites.nl

Bij alles wat we doen hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan. We streven naar een langdurige en goede relatie met onze klanten. Onze natuurlijke interesse in mensen is hierbij van grote waarde. Ook voor de producten en materialen die we gebruiken maken we steeds meer duurzame keuzes.

Wil je uitwisselen met Cvites?

Dat kan! We doen dit jaar ook weer mee.

Met welke functies kun je meelopen of uitwisselen?

Bekijk de lijst met functies via onderstaande link. Vragen? Mail dan met Anita van Veen: a.vanveen@cvites.nl

Hier vind je onze functielijst: