FunctiesKerntaken
medewerker postkamer & receptieDe medewerker postkamer & receptie verzorgt alle voorkomende receptiehandelingen zoals ontvangst bezoekers, telefoon, interne reserveringen, inkomende en uitgaandepost verwerking.
medewerker financiële administratieDe medewerker financiële administratie verricht alle noodzakelijke handelingen tbv een sluitende financiële administratie zoals debiteuren en crediteuren beheer, BTW zaken, grootboek boekingen, begrotingen en jaarverslagen opstellen e.d..
personeelsconsulentDe personeelsconsulent ondersteunt, adviseert en begeleidt de leidinggevenden bij alle personeels en trajectgerichte vraagstukken op het gebied van verzuim, functioneren, arbeidsconflicten, persoonlijke problemen en rechtspositionele kwesties.
hoofd personeels- en trajectadministratieHet hoofd personeels- en trajectadministratie geeft leiding aan een afdeling met 5 medewerkers gericht op de juiste wijze vastleggen en administreren van gevraagde personeels en cliënt gegevens.
afdelingschef montage & verpakkingDe afdelingschef geeft leiding aan een afdeling met ± 50 WSWers en andere doelgroepen (Gemeenten, UWV en scholen) specifiek binnen de Industriële Montage en Verpakkingsbranche.
afdelingschef metaalDe afdelingschef geeft leiding aan een afdeling met ± 36 WSWers en andere doelgroepen (Gemeenten, UWV en scholen) specifiek binnen de Industriële metaalbewerking (plaatbewerking, zagerij, lasserij).
afdelingschef magazijnDe afdelingschef geeft leiding aan een afdeling met ± 25 WSWers en andere doelgroepen (Gemeenten, UWV en scholen) specifiek binnen de Industriële logistieke omgeving
afdelingschef postDe afdelingschef geeft leiding aan een afdeling met ± 75 WSWers en andere doelgroepen (Gemeenten, UWV en scholen) gericht op Postverwerking en Postbezorging in de regio.
afdelingschef technische dienst GroenDe afdelingschef geeft leiding aan een afdeling met ± 18 WSWers en andere doelgroepen (Gemeenten, UWV en scholen) gericht op onderhoud en reparatie van ons wagenpark  en Groenmachinepark.
afdelingschef facilitair (kantine & schoonmaak)De afdelingschef geeft leiding aan een afdeling met ± 35 WSWers en andere doelgroepen (Gemeenten, UWV en scholen) gericht op schoonmaak van onze hoofdvestiging en op alle kantinefaciliteiten.
afdelingschef groenDe afdelingschef geeft leiding aan een afdeling met ± 40 WSWers en andere doelgroepen (Gemeenten, UWV en scholen) gericht op de groenvoorziening voor de Gemeenten en particulieren.