Wie zijn wij?

Menso wil mensen in staat stellen zich optimaal te ontwikkelen naar een passende (werk)plek in de samenleving. Dit is waar wij ons elke dag voor inzetten. Bijdragen aan een onafhankelijk en zelfstandig bestaan van mensen. Ons ultieme doel is dat iedereen werkt! Wij zijn er voor werkzoekenden, werkgevers, zelfstandigen en jongeren onder de 27 jaar. Wij zijn een zelfstandige privaatrechtelijke organisatie in de vorm van een NV. Voorheen een afdeling van de gemeente Emmen. Menso is verantwoordelijk voor de uitvoering van de participatiewet.


www.menso-emmen.nl

Dit betekent dat wij bedrijven stimuleren om werkzoekenden in dienst te nemen, begeleiden wij personen (die vallen onder de participatiewet) bij hun ontwikkeling naar werk of school en zorgen wij voor de handhaving van de leerplicht. Hiervoor vervullen wij verschillende rollen, wij stimuleren, realiseren, verbinden en ondersteunen. Menso heeft als doel altijd een succesvolle match realiseren. IEDEREEN WERKT!

Wil je uitwisselen met Menso?

Dat kan van 4 t/m 8 november 2019.

Met welke functies kun je meelopen of uitwisselen?

Je kunt de lijst met functies via onderstaande link bekijken. Vragen? Mail dan met Henk Kuipers: h.kuipers@menso-emmen.nl

Hier vind je onze functielijst: