Wie zijn wij?

Woon je in de gemeente Emmen en heb je een vraag waar je zelf niet goed uitkomt? Dan kun je terecht bij de zes gebiedsteams van Sedna. Wij zetten ons in om de eigen kracht en talenten van mensen te versterken, zodat iedereen zo zelfstandig mogelijk kan deelnemen aan het dagelijks leven.


www.sednaemmen.nl

Je kunt bij ons terecht met vragen over bijvoorbeeld opgroeien en opvoeden, welzijn, informele zorg en jouw buurt. Meer informatie over deze thema's vind je op onze website. Samen met belangrijke mensen in je omgeving bieden we jou de handvatten die je nodig hebt om een oplossing te vinden. De ondersteuning die we bieden is gratis.

Wil je uitwisselen met Sedna?

Dat kan! We doen dit jaar ook weer mee.

Met welke functies kun je meelopen of uitwisselen?

Je kunt de lijst met functies via onderstaande link bekijken. Vragen? Mail dan met Stieneke Ettekoven: s.ettekoven@sednaemmen.nl


Hier vind je onze functielijst:

Welzijnswerk is een breed vakgebied waar verschillende disciplines samenkomen. Van (school)maatschappelijk werk, jongerenwerk, buurtwerk, sociaal cultureel werk, opbouwwerk tot aan schuldhulpverlening.  Werken binnen welzijnswerk betekent echter ook in staat zijn om over de grenzen van je eigen discipline heen te kijken en goed met de andere te kunnen samenwerken.  Wil je meer weten over werken binnen een welzijnsorganisatie of werk binnen één van bovengenoemde disciplines meld je dan aan voor de Week van de Uitwisseling en geef je wensen zo duidelijk mogelijk aan.