Functie

Omschrijving

Customer service

De Customer service is ons eerste aanspreekpunt voor studenten in het mbo, hbo en wo. Wij zijn bereikbaar voor de studenten via telefoon, mail en chat. Iedere dag staan onze collega’s klaar voor de studenten.

 

Benieuwd naar hoe een dag op deze afdeling er uit ziet en hoe onze collega’s het hoofd koel houden tijdens het seizoen?

Je bent van harte welkom!

 

Onze collega’s van Customer Service werken veel samen met de collega’s van Digital Operations. Wil je graag beiden zien? Dat kan!

 

Digital operations

Digital operations is een onderdeel van de Customer service. Studenten die vragen hebben met betrekking tot het gebruik van hun digitaal lesmateriaal, worden geholpen door onze collega’s van Digital Operations.

Wanneer de scholen beginnen, start voor deze collega’s het seizoen. Zij werken dan niet alleen achter hun computer, maar zijn ook fysiek aanwezig bij scholen om de studenten te helpen.

 

Benieuwd naar deze dynamische afdeling? Ook zeker aan te raden om eerst mee te kijken bij Customer Service en vervolgens bij de collega’s van Digital Operations.

Logistiek Medewerker

De Logistiek Medewerker is bij Studystore een uitvoerende kracht. Tot zijn takenpakket behoren (o.a.) het lossen, in- en opslaan van leermiddelen in het magazijn. Daarnaast is de logistiek medewerker verantwoordelijk voor het orderpicken van goederen die verzonden moeten worden en verantwoordelijk voor en stuurt in onze topweken een grote groep uitzendkrachten aan welke ons helpen om onze productieaantallen te halen. De logistiek medewerkers zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor het versturen van zo’n 900.000 verzendingen per jaar. In samenwerking met verschillende (interne) partijen, optimaliseren we ons logistieke proces steeds meer en meer. Zo maken wij inmiddels gebruik van handscanners en hebben we sinds een jaar nu een inpakmachine. Zo zijn wij ook in het logistieke proces, continu bezig met nieuwe ontwikkelingen.

 

Ook zo nieuwsgierig naar welke wereld er schuil gaat achter al deze verzendingen? Onze collega’s ontvangen je heel graag en nemen je graag mee op reis door ons logistieke proces.

Supply Chain Planner

De Supply Chain planner is bij Studystore verantwoordelijk om dusdanig te plannen zodat er een efficiënte en effectieve goederen- en informatiestroom ontstaat. De Supply Chain Planner bij Studystore koopt in bij maar liefst 1500 leveranciers en zorgt ervoor dat de goederen op het juiste moment beschikbaar zijn voor de logistiek. De Supply Chain planner is deels verantwoordelijk voor de contracten en contacten met leveranciers.

 

Een behoorlijke verantwoordelijkheid dus! Benieuwd hoe onze collega’s zorgen voor deze goederen- en informatiestroom?!

Marketing

Onze marketing afdeling is onder andere verantwoordelijk voor de communicatie richting studenten, hogescholen en universiteiten. Verschillende professionals signaleren iedere dag verkoopkansen en bedenken nieuwe strategieën of nieuwe campagnes om Studystore bij de student onder de aandacht te brengen en de verkoopcijfers te doen stijgen.

 

Meekijken kan op deze afdeling bij onze verschillende professionals in verschillende rollen, te weten:

-          E-mailmarketing;

-          E-commercespecialist;

-          Communicatieadviseur;

-          Vormgever;

-          Social Media.

 

Wil je bij meerdere rollen meekijken? Ook dat kan natuurlijk!

 

IT

Nieuwsgierig naar de digitale wereld achter de studieboeken? Vraag naar de mogelijkheden om eens mee te kijken bij onze IT afdeling!