Wie zijn wij?

De Westerkim is een christelijk woonzorgcentrum in Hoogeveen. In ons huis vormen wij als bewoners, naasten, medewerkers en vrijwilligers samen de Westerkim familie. Dit betekent dat we vanuit naastenliefde om elkaar geven, aan elkaar denken en voor elkaar zorgen. Medewerkers en vrijwilligers ondersteunen de bewoners in het omgaan met de uitdagingen van het leven en helpen hen om zoveel mogelijk de regie over hun leven te blijven voeren. .

www.westerkim.nl

Ouderen vinden in de Westerkim een kleinschalige en huiselijke woonomgeving met een directe verbinding met het park en dicht bij het centrum van Hoogeveen. In deze omgeving ontvangen zij liefdevolle en deskundige zorg en een zinvolle dag invulling die past bij hun persoonlijke levensstijl en wensen.

Zelfstandig wonende ouderen kunnen een beroep doen op de Westerkim. Wij bieden hen huishoudelijke hulp, thuiszorg, individuele begeleiding en begeleiding bij dementie.

Ouderen die op zoek zijn naar contacten met anderen en ondersteuning in de dagstructuur kunnen terecht bij de dagbesteding van de Westerkim. Wij bieden dagbesteding binnen de muren van de Westerkim én dagbesteding voor Molukse ouderen in verenigingsgebouw Salawaku in Hoogeveen.

Wil je uitwisselen met Westerkim?

Dat kan! We doen dit jaar ook weer mee.

Met welke functies kun je meelopen of uitwisselen?

Bekijk hieronder de lijst met functies.
Heb je vragen? Stel ze gerust via weekvandeuitwisseling@westerkim.nl

Hier vind je onze functielijst: