Wie zijn wij?

Woonservice heeft 6.000 woningen verspreid over 40 dorpen en kernen, in 8 gemeenten in Drenthe en Groningen. We zijn een echte plattelandscorporatie die voor goed en betaalbaar wonen staat. We zien het als onze taak om een actieve rol te vervullen bij het realiseren van een leefbare woonomgeving. Soms nemen we zelf het voortouw bij nieuwe ontwikkelingen, of brengen we actief nieuwe verbindingen tot stand, soms stimuleren en faciliteren we bewoners en stakeholders bij hun initiatieven.


www.woonservice.nl

We zijn in ieder geval ambitieus in wat we willen betekenen voor onze klanten, staan daarbij open voor vernieuwende ideeën en we kijken met een frisse blik naar maatschappelijk ondernemerschap. De afdeling Klant en Markt zoekt naar vernieuwende manieren van klantbenadering en -bediening op basis van de huidige en toekomstige klant.

Wil je uitwisselen met Woonservice?

Dat kan! Wij doen dit jaar ook weer mee.

Met welke functies kun je meelopen of uitwisselen?

Je kunt de lijst met functies via onderstaande link bekijken. Vragen? Stel ze gerust aan Jantje Zijlstra via j.zijlstra@woonservice.nl en vermeldt in het onderwerp: week van de uitwisseling.

Hier vind je onze functielijst: